Dodik poput Kim Džong Una: On je kandidat za gradonačelnika Banja Luke

Milorade njihov nasušni!

Gledajući i proučavajući političku scenu grada Banjaluke, a pokušavajući biti objektivan i nepristran kao politički aktivista, vjerovatno i sam kao kandidat na predstojećim izborima, došao sam do jednog zaključka: Dodik je protivkandidat opoziciji!

Ne može Igor da donese odluku kako će se most zvati (koji se valjda od kad postoji zove Zeleni most), nego dođe Laktaški vožd i lupi naziv ,,Banjaluka”. Što Banjalučani odbiše i most i dalje zovu Zeleni most.

Ne može Milorade svaka tvoja da se sluša, ako moraju da slušaju poltroni, uhljebi, klimoglavci i koristoljubci, ne moraju i NEĆE građani Banjaluke.

Koliko je to postao patološki poremećaj u SNSD-u govori činjenica da poput Titine ili Kim Džong Unove slike u prostorijama Gradskog odbora SNSD-a stoji Dodikova slika.

Da se zna čija je zadnja. Ko gleda i pazi kako i šta će se odlučiti. I čija će (u političkom smislu) glava da leti ako ne uradi kako ON kaže. Milorad. Gospodar njihovih života.

Tako da GOSPODAR PRSTENOVA sada zna da nije jedini gospodar, pored njega sa jedne strane stola sjedi GOSPODAR ČVOKA (sjećate se kako je Lukač onomad pričao o tome kako će se provesti onaj ko njegovom djetetu čvoku opali…), a sa zida gleda GOSPODAR GOSPODARA, Milorad Dodik.

Kao opozicija znamo da vodimo bitku ne samo protiv vlasti, kriminala, korumpiranih partokratskih institucija, već i samoproglašenih gospodara.

Vodimo bitku Davida i Golijata.

Znamo kako je ta Biblijska bitka završila…

Comments are closed.